mota.spansen.nl
http://mota.spansen.nl/

Balfolk Enschede 27 September
http://mota.spansen.nl/viewtopic.php?f=14&t=2220
Pagina 1 van 1

Auteur:  Balfolk Enschede [ di sep 23, 2014 7:24 am ]
Berichttitel:  Balfolk Enschede 27 September

Wederom weer een avondje in Enschede!

Deze avond zal muzikaal worden ingevuld door de virtuoze klanken van Wim te Groen (NL) en de opzwepende muziek van Duo Goossens - Clerbout (BE). Natuurlijk zullen ook jullie zelf weer mee mogen helpen met deze muzikale invulling tijdens de sessie aan het eind en tijdens de aftersessie op steenworp afstand van de zaal. Er zal ook een dansinitatie zijn waarbij er al te genieten is van live muziek.

Programma:
18:45 Zaal open
19:00 Dansinstructie
20:15 Bandjes en een sessie aan het eind


Locatie:
Het bal zal plaatsvinden in de fijne Audiozaal van de Vrijhof op de Universiteit Twente in Enschede. Deze zaal heeft een goede akoestiek, een mooie dansvloer en bovenal een goede sfeer met ook nog een balkon waar je wat uit kan puffen na al dat dansen of gewoon van de live muziek kunt genieten. Voor de mensen die bij de Dansstage waren, dit is dezelfde zaal als die van het Open Bal van de Dansstage.

Overnachting:
Mocht je tot en met het einde van het bal door willen dansen, maar geen eigen slaapadres hebben, neem dan minimaal een paar dagen, van te voren contact met ons op via de mail (enschede [at] balfolk.nl). Wij zullen dan proberen een slaapplaats voor je te regelen (eventueel tegen een kleine vergoeding voor ontbijt e.d.).

Meer info:
http://www.balfolk.nl/agenda.php?bal=1049
https://www.facebook.com/events/1507435572827032

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/