Louise schreef:
Ja dit blijft een interessante discussie.
Misschien heb ik het al eens gezegd, maar ik merk steeds vaker dat het loont om met de uitbater te praten over wat ze aanbieden (...)
In ons geval maakte dat niet uit. Het was namelijk echt een toplocatie. Misschien iets te top... Karmeliet op fles?
Goed, dat had die dan weer niet, wel andere bieren op fles... en oja ook acht speciaal bieren op de tap. Dat mocht allemaal echt niet baten. Dat verhaal hebben wij ook afgestoken. We zijn gewoon eerlijk geweest in de gemiddelde baromzet die wij draaien. (en wij bieden ook al veel bio-sapjes aan, daarom staat die omzet ook op 3,66 per persoon)
Maar wat ik ook heb gezegd: het aantal bierdrinkers wordt niet substantieel groter als je speciaalbier aanbied. Het enige verschil is dat het bestaande aantal bierdrinkers gelukkiger wordt. Afijn, dat is ook wat waard natuurlijk.
kortom, jammer maar helaas.
harder drinken mensen. wellicht komen we ooit weer met die zaal in gesprek.
ze hadden interesse in de muziek en het concept. Maar door wat cultureel beleid van de laatste tijd kunnen zij het risico niet lopen om iets als balfolk aan te bieden en kozen ze voor financiële zekerheid.