Louise schreef:
Ik wilde alleen maar weten hoe het donderdag in de moira ging met water, voordat ik erover met de beheerder ging kletsen. En dat is opgehelderd
Oh ja, daar ging het om in dit draadje...
Wat ik nog bij wilde dragen: consistent zijn.
Als de ene barman
zus doet en de andere
zo, dat schept dat verwarring. Ik heb vorige week 2x water gehaald, de eerste keer kreeg ik een glaasje kraanwater, de 2x kreeg ik te horen dat het spa blauw werd, wat geen probleem is. Beide keren werd er naast water ook bier besteld
(verrassing).
Dmv briefjes aan de deur kun je mensen op de hoogte stellen wat het waterbeleid is / de huisregels zijn.. en als de barmensen het zelfde doen, is iedereen blij
Als ik een suggestie mag doen.. verkoop 2L bar le duc pakken water. Ik meen te herinneren dat dat op Boombal ook gedaan wordt/werd
(daar was geloof ik ook een heisa over, maar goed). Stel dat je daar 2 eypo voor vraagt, krijg je toch een stukje baromzet, en een danser genoeg water voor een bal.
'1x water halen en betalen en daarna bij vullen in de WC' lijkt me voor de meeste mensen ook redelijk werkbaar. En anders verwerken in de entree, wat Kees al suggereerde. Dan werk je dat in de hand.
Maar boven alles, moet er meer Karmeliet in het verschiet!